Саопштења

СНС освојио 71.44 одсто гласова на изборима у Мионици

Српска напредна странка однела је апсолутну победу на редовним локалним изборима у Мионици на којима је учествовало седам листа. За листу "Александар Вучић - за децу Мионице" гласало је 71.44 одсто грађана Мионице од више од 70 одсто бирача који су изашли на изборе.

Политички бродоломници прогласили бојкот јер не могу да скупе потписе

Скупина политичких бродоломника, који су изгубили сваки оријентир, а који се представљају као Демократска странка, у покушају да још једном слажу и обману грађане прогласили су бојкот избора у Мионици.

ОО СНС Мионица: Вучић је најбољи кандидат за председника, подржавамо његову борбу против мафије и борбу за успешну Србију

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици једногласно је подржао преседника Србије Алксандра Вучића у борби против организованог криминала и предлаже да се Александар Вучић кандидује на изборима за председника Србије 2022. године.

Општински одбор Мионица подржава председника Вучића и тражи смену и искључење из странке Небојше Стефановића

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици на седници одржаној 14. маја 2021. године, једногласно је изгласао став којим се Александру Вучићу и надлежним органима странке препоручује да Небојшу Стефановића смене са свих страначких функција и донесу одлуку о његовом искључењу из странке.

Брнабић, Јанковић и Лончар позвали Мионичане да се вакцинишу

Премијерка Ана Брнабић, председник општине Мионица Бобан Јанковић и министар здравља Златибор Лончар, обишли су пункт за вакцинацију у мионичком селу Рајковић и позвали грађане да се у што већем броју пријаве за вакцинацију.

Председник ОО Мионица подржао председника Вучића у борби против мафије

Председник одбора Бобан Јанковић подржао је борбу државних органа против организованог криминала и позвао истражне органе да утврде ко је прислушкивао председника Србије Александра Вучића и припремао атентат на њега.

Pages