Саопштења

Општински одбор Српске напредне странке уз председника Вучића

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици безрезервно пружа подршку председнику Александру Вучићу у борби за напредак Србије. Председник Вучић улаже велике напоре како би се наша земља развијала у свакој области. Србија мора да победи и иде напред, а то само може уз мудру политику коју води Вучић.

Општински одбор СНС Мионица: Дивљањем у Скупштини антидржавна опозиција помаже Куртију

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици најоштрије осуђује насилничко понашање посланика антидржавног опозиционог блока који предводе Милош Јовановић, Бошко Обрадовић и Милица Ђурђевић Стаменковски на данашњој седници Скупштине Србије, на којој је разматран извештај о Косову и

СНС освојио 71.44 одсто гласова на изборима у Мионици

Српска напредна странка однела је апсолутну победу на редовним локалним изборима у Мионици на којима је учествовало седам листа. За листу "Александар Вучић - за децу Мионице" гласало је 71.44 одсто грађана Мионице од више од 70 одсто бирача који су изашли на изборе.

Политички бродоломници прогласили бојкот јер не могу да скупе потписе

Скупина политичких бродоломника, који су изгубили сваки оријентир, а који се представљају као Демократска странка, у покушају да још једном слажу и обману грађане прогласили су бојкот избора у Мионици.

ОО СНС Мионица: Вучић је најбољи кандидат за председника, подржавамо његову борбу против мафије и борбу за успешну Србију

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици једногласно је подржао преседника Србије Алксандра Вучића у борби против организованог криминала и предлаже да се Александар Вучић кандидује на изборима за председника Србије 2022. године.

Општински одбор Мионица подржава председника Вучића и тражи смену и искључење из странке Небојше Стефановића

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици на седници одржаној 14. маја 2021. године, једногласно је изгласао став којим се Александру Вучићу и надлежним органима странке препоручује да Небојшу Стефановића смене са свих страначких функција и донесу одлуку о његовом искључењу из странке.

Брнабић, Јанковић и Лончар позвали Мионичане да се вакцинишу

Премијерка Ана Брнабић, председник општине Мионица Бобан Јанковић и министар здравља Златибор Лончар, обишли су пункт за вакцинацију у мионичком селу Рајковић и позвали грађане да се у што већем броју пријаве за вакцинацију.

Pages