Саопштења

Општински одбор Српске напредне странке уз свог председника Александра Вучића

Мало је рећи да смо затечени најновијим претњама које су упућене деци председника Републике Србије Александра Вучића. И ово није први пут, сви смо сведоци монструозних поступака антидржавне опозиције којима смета председник Вучић и све оно што је учинио за развој Србије.

Зашто они који су нас бомбардовали прекрајају политичку вољу српског народа?

Кад помислимо да да су Шолакови медији дотакли највеће дно пласирајући лажи, ,позивајући на линч председника Александра Вучића, претили породици, деци, опет нас својом безобзирношћу изненаде.

Мионица је уз Вучића

Општински одбор Српске напредне странке Мионица најоштрије осуђује бесрамне поступке опозиције који су једино засновани на мржњи према нашем председнику Републике Србије Александру Вучићу.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици честита на реизбору Дарку Глишићу на место председника Извршног одбора, као и на избору и потпредседницима, као и новим члановима Главног одбора и члановима Председништва.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Апсолутно је сулудо да се Драган Ђилас, човек који је милионе згрнуо са позиције власти за време највеће пљaчке народне имовине коју је наша историја запамтила, усуђује да прича о било чијој имовини.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици упућује подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и његовој породици који су поново били мета безочних напада терористе Аљбина Куртија.

Pages