МОРБИДНА КАМПАЊА ПРОТИВ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА НЕ СМЕ ПРОЋИ

Мржња коју опозициони лидери показују према председнику Србије Александру Вучићу сваког дана постаје све страшнија, али и морбиднија. Језички напади и претње смрћу су досегли свој врхунац умрлицом с његовим ликом.

Назови лидери опозиције, заслепљени мржњом према председнику, који се лицемерно крију иза слогана "Србија против насиља" и чији је циљ искључиво долазак на власт изазивањем немира, само су наставили са већ устаљеном праксом скандалозних и монструозних напада на председника.

Ово је само део специјалног рата који се води против Вучића – нисмо заборавили вешала на њиховим протестима као ни спаљену лутку с његовим ликом у Хрватској.

Јасно се види оркестрирана кампања с циљем застрашивања. Њихови бедни покушаји да спрече напредак земље никада нису успели и никада им неће поћи за руком.

Симбол политике Александра Вучића су нови путеви, нове болнице и школе, веће плате и пензије, бољи квалитет живота грађана и напредак земље. А симбол њихове кампање су говор мржње, промоција насиља, и празна обећања. То је оно што нуде грађанима Србије на предстојећим изборима у Београду 2. јуна. И то је оно због чега им је народ 17. децембра показао да таква политика неће проћи.

Позивамо надлежне да казне починиоце овог гнусног дела и пружамо снажну подршку Александру Вучићу и његовој породици.

ОО СНС Мионица