ОО СНС Мионица: Када ће језиве претње смрћу Вучићу и његовој породици да престану?

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици најоштрије осуђује претње смрћу председнику Републике Србије Александру Вучићу и његовом сину Данилу.

Ми питамо када ће да престане константо медијско линчовање Вучића и његове породице? Када ће опозиција и извесни Срђан Шкоро да се бар мало запитају да је нешто најниже и најсрамније нападати децу и претити им. Изнети детаљан план за мучење председника Вучића и његовог сина  Данила, затварањем у рудник и „туширање уранијумом“ могу само неурачунљиве особе.

Претње, пласирање лажних вести на рачун породице Вучић део су осмишљене вишегодишње кампање која има за циљ заустављање напретка наше државе. Но, у томе сигурно неће успети. Узалуд су им покушаји када народ на сваким изборима показује кога жели на челу државе.

Општински одбор Српске напредне странке позива надлежне институције да реагују и да стану на пут овако безобзирном и монструозоном понашању и поручује да је Мионица уз свог председника Александра Вучића.