Вести

Вучић: Огромна захвалност ЕУ за подршку развоју истока Србије

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су исток Србије и Поморавље "бисери" наше земље и истакао да Србија без помоћи Европске уније не би могла у тој мери да уложи у развој туризма и очување културног наслеђа у источном делу Србије.

ИНФО ШТАНД У МИОНИЦИ

Инфо штанд Српске напредне странке одржан је јуче на мионичком шеталишту на коме су активисти разговарали са својим суграђанима и делили промотивни материјал.

ШТАНД У МИОНИЦИ

Активисти ОО СНС Мионица су испред страначких просторија организовали штанд и поделу информатора.

Одржан састанак проширеног састава Општинског одбора

Председник одбора Јанковић је окупљеним члановима представио план активности одбора у наредној години, и поручио да је од виталне важности да се бавимо решавањем реалних проблема људи у нашим местима, и да се не осврћемо на коментаре вечито незадовољних.

ШТАНД У БРЕЖЂУ

Активисти ОО СНС Мионица су одржали штанд у селу Брежђе где су информисали грађане о активностима одбора, и омогућили им да преузму најновији број СНС Информатора.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

Активисти ОО СНС Мионица су наставили хуманитарну акцију у којој су донели пакет помоћи дали нашој суграђанки Биљани Недељковић.

Реконструкција и адаптација школа у Мионици

Почела је реконструкција и основне школе у Мионици. Ово је друга фаза радова у вредности од 338 милиона динара које финансира Канцеларија за јавна улагања Републике Србије како би осигурали да наша деца имају најбоље услове школовања.

Pages