Вести

Вучић: Наставићу да чувам и штитим Србију

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да је у Београду са представницима "четворке" и специјалним изаслаником Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком имао веома тежак и можда и најтежи разговор који су имали до сада.

Весић: Железнице ће постати оно што су некад биле

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић, са сарадницима, посетио је данас у Нишу запослене у предузећу „Инфраструктура железнице Србије“ и поручио им да држава коначно, после много времена, улаже милијарде у реконструкцију и изградњу пруга и модернизацију железнице, које ће поново постати он

Мали: Плате и пензије повећавамо из реалних извора

Остварили смо огроман успех на међународном тржишту капитала уз никада веће интересовање инвеститора да улажу у наше хартије од вредности. То је показатељ не само економских резултата до сада већ и поверење у оно што планирамо, рекао је за РТС министар финансија Синиша Мали.

Брнабић: "Данас" наставља да износи лажи

Председица Владе Републике Србије Ана Брнабић реаговала је на срамни текст објављен у дневном листу "Данас" у којем је још једном нападнут председник Србије Александар Вучић и у којем се још једном о њему износе гнусне лажи.

Вучић: Имали смо вере да ћемо променити будућност железнице

Председник Републике Србије Александар Вучић стигао је у Степановићево код Новог Сада где обилази радове на изградњи брзе пруге Нови Сад-Суботица за брзине возова до 200 километара на час, која је деоница међународне брзе пруге од Београда до Будимпеште.

Председник Вучић се састао са председником УЕФА

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са председником УЕФА Александром Чеферином са којим је разговарао о јачању сарадње, заједничким активностима у погледу промоције највиших вредности за које се залаже европска кућа фудбала, као и о великим пројектима у које наша земља улаже у складу са најв

Pages