Вести

Вучић: Јунаштво српских војника нико никада неће обрисати

Председник Републике Србије Александар Вучић положио је венац на Споменик јунацима са Кошара, који су пре 22 године бранили државну границу и спречили копнену инвазију терористичке ОВК из Албаније на територију Србије.

Нова Бања у Врујцима богатија за 22 апартмана и нови ресторан

Бањско-рекреативни комплекс „Нова Бања Врујци“ проширио је своју туристичку понуду са 22 апартмана и новим рестораном. Ресторан броји 220 места, а посетиоцима је на располагању и један од најмодернијих аква паркова у Србији, са 6 различитих тобогана.

ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ КОШАРКАШКОГ ТЕРЕНА У ЦЕНТРУ МИОНИЦЕ

Мионица добија савремени кошаркашки терен вредан два милиона динара. Радови на реконструкцији, који су почели пре два дана, биће готови крајем јуна. Постојећи терен биће обновљен и заштићен епоксидном подлогом. Такође, поставиће се зглобни кошеви, нове табле и освежити трибине.

ПРОШИРЕЊЕ КАПАЦИТЕТА И НОВА РАДНА МЕСТА У АУТО-КАБЕЛУ

„Ауто-Кабел“, у ком ради 300 Мионичана, прошириће производне погоне и запослити још 300 житеља Мионице. О унапређењу и проширењу производње разговарали су председник општине Мионица Бобан Јанковић и генерални директор фирме „Ауто-Кабел“ ДОО Мионица Бранислав Бугарски.

САСТАНАК ОДБОРА

Састанак су водили координатор за Мачвански и Колубарски округ Бранко Маловић и председник ОО Мионица Бобан Јанковић.

АКЦИЈА УКЛАЊАЊА ГРАФИТА

Напуштена зграда у центру вароши је од недавно добила нову намену, тренажни центар за мионичке спортске клубове. На њихову молбу и иницијативу активисти Српске напредне странке су помогли да се прекрече графити који су ружили овај простор.

Подршка са обронака Дивчибара

И даље се поносно вијоре заставе Србије и Српске напредне странке код једног од првих напредњака. Обишли смо нашег члана који своју припадност српској напредној странци отворено исказује сваком ко приђе његовом имању у мионичком селу Осечиници.

Pages