Вести

Зеленовић би да се дочепа власти преко улице

Цела Србија имала је прилику да види напуштање емисије Небојша Зеленовића. Опет је показао да нема ни трунке срама и да је на РТС послат по налогу Душана Петровића. Очигледно је да жели да се дочепа власти, али преко улице, јер путем избора то неће моћи. А неће моћи јер га народ не жели. Народ је показао да жели развијену и нормалну Србију где је будућност сигурна.

Зеленовић и његови саборци би требало да знају да их уличне шетње неће довести на власт, већ конкретан политички програм и одговорна политика коју спроводи председник Александар Вучић.

Питамо се како би то опозиција поступила у овако тешким моментима за Србију. Иако неће да признају, свесни су да је државно руководство предузело све неопходне мере. Стално говоре како немају где да говоре и да се њихова реч чује, а онда збришу са телевизије. Толико о њиховој одговорности и жељи да ураде нешто корисно за државу и грађане.

Опозицији смета јака Србија и покушавају да је унизе на све начине. Као и увек, то им неће поћи за руком, јер у овој земљи живе часни и поштени људи којима је доста лажних обећања.

Србија мора да се развија и са тим нема играња. Србија је озбиљна земља којој је потребно јединство.

И зато, ОО Српске напредне странке у Мионици позива све људе да нам се придруже 26. маја на скупу у Београду када ће државно руководство још једном показати како се бори за своју земљу.

 

Живела Србија! Живела Мионица!

 

Жељко Максић, члан Општинског одбора Српске напредне странке у Мионици