Вести

Селаковић и Јанковић на завршној конвенцији Српске напредне странке у Мионици

Члан Председништва Српске напредне странке Никола Селаковић посетио је Мионицу и том приликом на завршној конвенцији Српске напредне странке заједно са председником Општинског одбора Мионица Бобаном Јанковићем разговарао је са  окупљеним грађанима.

Селаковић је истакао да грађани врло добро знају каква је некада била Србија, а каква је данас, а томе сведоче изграђени аутопутеви, болнице, школе, вртићи.

- Увек се пријатно осећам када дођем у Мионицу, хвала вам што сте издвојили време и што подржавате политику председника Александра Вучића који је заслужан за развој наше Србије. За грађане је важно да знају да држава брине о њима, да брине о сваком месту у Србији. Веома је битно да наставимо да корачамо путем развоја, а то је пут који је оживео и подигао Србију, да градимо путеве, водоводне системе, да отварамо нова радна места. И због тога важно је да сви грађани изађу на биралишта и заокруже број 1, Александар Вучић – Србија не сме да стане- рекао је Селаковић у обраћању грађанима.

Присутнима се обратио и председник Општинског одбора у Мионици Бобан Јанковић.

- Поносан сам што смо се данас окупили јер то показује да Мионичани знају какву политику желе. Желе развој, напредак, асфалтиране путеве, више радних места, обновљене школе, квалитетнији живот. Нашу општину учинили смо бољим местом за живот, али имамо још много тога у плану. Желимо да наставимо да радимо за наше грађане најбоље што можемо и зато је важно да 17. децембра изађемо на изборе и одаберемо политику развоја, боље будућности, а то је политика нашег председника Александра Вучића који је нашу земљу подигао на ноге – рекао је Јанковић и захвалио се свим окупљеним грађанима.

Пре завршне конвенције, Селаковић и Јанковић посетили су мионичке борце Коларевић Душка и Драгана Адамовића из Табановића и Горана Недељковића из Крчмара, а  који су били ангажовани у извршењу борбених дејстава на Кошарама.