Вести

САСТАНАК ОДБОРА

Састанак су водили координатор за Мачвански и Колубарски округ Бранко Маловић и председник ОО Мионица Бобан Јанковић.

У свом обраћању председник Јанковић је истакао да је Српска напредна странка поставила прогрес Србије, сваког места, и сваког појединца за свој кључни приоритет. Пратећи политику председника Србије Александра Вучића и Владе Србије смо у протеклом периоду радили да се реше главни проблеми који су мучили наше суграђане. На првом месту је био недостатак радних места, и довели смо фабрику Ауто-кабел. Запослили људе. У плану је проширење капацитета и отварање још 300 нових радних места, а у преговорима смо са чак четири фирме које су изразиле жељу да своје погоне отворе баш у Мионици.

Уз подршку и помоћ државе кренули смо у решавање вишедеценијских проблема електро мреже и водоснабдевања. Започели смо пројекте којима ћемо обезбедити да свако село добије воду!
Реконструисали смо наше највеће школе, завршили смо халу спортова, градили мостове и путеве.
Мионица има подршку председника Александра Вучића. Он је пре месец дана рекао да ће се градити путеви у Мионици, јер су путеви потребни људима. Путеви обезбеђују просперитет. Бољи живот.

Мионица има подршку Владе Србије. Ове године смо кроз разне конкурсе обезбедили средства у висини једног општинског буџета. Новцем добијеним из републичког буџета градићемо водовод, канализацију, уређивати атарске путеве, реконструисати сваку школу.

Привилегија је радити за своје место и служити својим комшијама, и, кроз инвестиције које унапређују њихов живот борити се да наша општина буде боље место за живот нас, и наше деце.
Састанак је одржан уз поштовање свих мера.