Вести

Јанковић: Србија има снагу и поштене грађане

У протеклим дана када су нас као друштво задесиле велике трагедије и када је државно руководство изложено линчу и неправедним оптужбама , имам потребу као грађанин државе Србије, председник општине Мионица и председник ОО Српске напредне странке у Мионици да позовем све људе на јединство.

Зар су нам у овако тешким данима потребни позиви на насиље и на линч? Зар председник Александар Вучић и Влада Републике Србије нису одмах изашли пред грађане и транспарентно саопштили све детаље и хитно донели мере које су итекако имале ефекта.?

Србија се данас налази пред тешким изазовима, а уз све то она се развија. Расту плате, расту пензије, ничу нове фабрике.

Ако се вратимо у прошлост, видећемо да се на евиденције Националне службе за запошљавање налазило преко 1000 грађана општине Мионице, да су центар вароши преплавиле руиниране грађевине, да су се у центру стварале дивље депоније. То је била слика Мионице. И уз подршку државног руководства успели смо све да решимо и да променимо наше окружење, да деца имају где да одрастају и да се развијају.

Некада је било незамисливо да ћемо до Београда стизати ауто-путем за мање од сат времена. Али данас, данас је све то непоколебљива реалност.

Нећемо да нам државу представљају лажне патриоте и пропали политичари. Борићемо се за бољу будућност!

Да бисмо наставили још брже да се развијамо, време је да покажемо јединство и вољу да Србија настави да корача путем развоја и добрих одлука.  У Београду, 26. маја биће окупљена достојанствена Србија које не жели насиље и не позива на линч.

Потребно је да покажемо да наша држава има снагу и поштене грађане који воле своју земљу.

У име нормалне и достојанствене Србије, позивам Вас да нам се придружите на скупу, 26. маја у Београду.

Живела Србија! Живела Мионица!

 

 

 

Председник Општинског одбора Српске напредне странке 

Бобан Јанковић