Вести

ГЛИШИЋ И ШАПИЋ НА САСТАНКУ У МИОНИЦИ

Председник ИО Дарко Глишић, потпредседник ГО Александар Шапић и председник ОО Бобан Јанковић на састанку Српске напредне странке у Мионици су говорили о постигнутим резултатима припремама за предстојеће изборе као и плановима за будући рад.
„Историјске околности захтевају политичку изузетност. Пред Србијом, пред Мионицом, пред сваком локалном самоуправом су историјски изазови. Историјски избори!“ са овим речима је отворио састанак председник ОО Бобан Јанковић.
Председник ИО СНС Дарко Глишић се у свом излагању фокусирао на потребу за озбиљним и темељним радом у предстојећем изборном циклусу и нагласио колико је важно да се добрим изборним резултатом потврди исправност политике и оправданост значајних улагања Републике у развој општина као што је Мионица.
„На нама је да дамо свој допринос победи за економски јаку и стабилну земљу. На стубовима те победе подижемо бољу будућност за нашу земљу.“…„Програм Србија 2025 је шанса да нашу земљу, оставимо нашој децу у бољем стању него што су је нама оставили наши очеви и ђедови.“ Закључио је потпредседник ГО СНС Александар Шапић.