Вести

Дабић: Обрадовић и остали цензус лидери тимски пљачкали Колубару

У претходном периоду смо могли чути разне бисере од стране опозиционих цензус лидера, али изгледа да имамо победника.

Закључује мудри Бошко Обрадовић да су избори решење, мада се ограђује реченицом да на изборима немају шта да траже ако пре њих не изазову како каже – кризу власти.

Истина, ни сам не зна на шта тачно мисли, нити како се то изазива криза власти мимо изборне воље народа али убеђен је да је криза решење свих опозиционих мука у недостатку изборног програма.

Док се председник Вучић у Њујорку бори за српске националне интересе, у тренутку када имамо и потврду од стране међународних партнера да је Курти искључиви кривац за неуспостављање дијалога, опозиција се и даље бави сама собом, не марећи ни најмање за нешто што је виши интерес државе и народа.

Једина стварна криза која се тренутно одвија је управо међу разним фронцлама и фракцијама бившег режима која се не смирује.

У свим тим превирањима неизоставан чинилац је и сам Обрадовић, њихов стари пајтос, још из срећних времена кад су тимски пљачкали Колубару.

Грађани пак тај перид не памте баш по срећи и благостању, и урадићемо све да се таква штеточинска политика више никада не врати на власт.

 

 

 

 

Извор: СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ - СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА