Саопштења

Срамно понашање уличарске опозиције у Народној скупштини Србије

Грађани Србије поново су могли да се увере ко су највећи насилници и вандали окупљени око Драгана Ћиласа, и то исти они који су се заклињали у борбу против насиља. Када год имају прилику, насиље и покажу, а данас смо опет били сведоци непримереним понашањем у највишем законодавном телу једне земље.

Лидер коалиције „Србија против насиља“ Драган Ђилас псовао је и вређао народне посланике „Александар Вучић-Србија не сме да стане“. Пиштаљке, вандалистичко понашање са улица данас су грађани Србије могли да виде и у парламенту.

Припадници коалиције „Србија против насиља“ показали су да је њихова једина политика-насиље. То им је био предизборни, а колико видимо и постизборни програм, па не чуди чињеница да из дана у дан падају у очима грађана Србије. Све је видљивије ко се на прави начин бори за развој наше земље, а ко спроводи насиље и упућује звиждуке чак и најбољем математичару света Стојану Раденовићу, који је као најстарији посланик преседавао данашњом седницом. А од опозиције нисмо могли да чујемо ни један једини предлог, већ само жестоке увреде.

Народ је на изборима показао да жели политику развоја и напретка Србије на челу са Александром Вучићем, а не жели насиље, псовке и урушавање највиших интереса наше земље.

Општински одбор Српске напредне странке у Мионици најоштрије осуђује овакво насилничко понашање и позива надлежне институције да подхитно реагују.