САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Србија је земља храбрих и часних људи. Србија је земља вредних и пожртвованих породица које желе најбоље за своју будућност и своју децу. Србија не жели празна и лажна обећања. Нашој земљи је потребно јединство и снага да се избори и да остане на путу правде и истине. Тај пут је тежи, али исправан. Тај пут ће нам донети боље сутра, а тај пут нам је и донео боље данас.

Нема резултата без рада и нема развоја без пожртвованости. Нашу земљу су рушили, али се она увек подигне, а на ноге стаје искључиво вредним и часним људима којих је у Србији много.

Нису се наши преци борили за нашу земљу да бисмо је ми сада препустили квази политичарима који би само да остваре своје интересе и дочепају се власти да би наставили тамо где су стали са уништавањем наше отаџбине.

Опозицији је данас тешко да разуме да Србија није држава из њиховог времена. То је сада друга држава, држава која самостално води политику и доноси одлуке. Никако да схвате да народ жели државотворну политику на челу са Александром  Вучићем који је успео да земљу подигне на ноге. А томе сведочи резултате. Томе сведоче обновљене школе, болнице, нове фабрике које ничу на сваком кораку, ауто-путеви, установе културе и друго.

Када бисмо говорили о нашој општини, закључили бисмо да се много тога побољшало. Захваљујући председнику Вучићу отворена је фабрика где грађани зарађују за живот и која ће у наредном периоду запослити још 300 радника. Од пропале зграде која је била ругло у нашој општини успели смо да направимо модерну спортску халу. Асфалтиране саобраћајнице, реновиране школе, објекти културе, паркови, терени, нова индустријска зона и још много тога говори о прогресу Мионице.

Ово су чињенице и против њих се не може. Колико год се трудили да оспоре развој сваког места у Србији, опозицији не полази за руком, јер народ зна коме верује и коме је дао подршку.

Због свега овога, али и будућности која долази, потребно је да покажемо јединство и подржимо председника Вучића у његовој огромној жељи да Србија настави да корача путем развоја.

У име нормалне и достојанствене Србије, позивам све грађане да се окупимо 26. маја и покажемо да о нашој земљи има ко да брине  и да је на путу напретка нико не може зауставити.

Србија то заслужује. Србија заслужује вредне, паметне и пожртвоване људе.

Србија је сита квази политичара и њихових лажних обећања.

Живела Србија! Живела Мионица!

Председник Општинског одбора Српске напредне странке

Бобан Јанковић