САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Као грађанин Србије и председник општине Мионица пружам пуну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу у борби за бољу и сигурну будућност наше државе и наше Мионице. Резултати које је председник Вучић постигао показатељ су да наша земља може да се развија и иде у корак са модерним европским државама.

Мионица увек има подршку председника Вучића. Успели смо да подигнемо привреду, асфалтирамо путеве, градимо водовод. Мионица данас има мање од 300 незапослених. Обновљене школe, спортска хала, нови објекти данас се могу видети у Мионици. А као најбитније, грађани имају сигурне послове и зарађују за живот. У нашу општину се и даље улаже. Захваљујући подршци председника, коначно градимо канализационе мрежу, а то је највећа и историјска инвестиција за нашу општину.

Српска напредна странка на челу са председником Вучићем показала је да наша држава може да се развија и да сви грађани могу боље да живе. Политика СНС-а се заснива на раду и залагању. Политика СНС-а почива на конкретном програму.

Иако се труде да унизе Србију, наша  земља ће ићи напред. Неће је зауставити опозиција која користи сваки моменат да прикупи политички поен. Невероватно је да немају обзира ни срама према трагедији и жртвама, па су и то видели као одличну прилику да се дочепају власти. Народ добро зна коме је дао огромну подршку и народ добро зна ко се бори за Србију.

Кроз нашу историју свашта смо прошли, али увек смо се изборили да добро победи. Србији је потребна озбиљна политика и јединство као би се одржала на путу развоја. Зато, позивам све наше суграђане да се заједно окупимо на великом народном скупу јединства, 26. маја испред Народне скупштине у Београду.

Председник Општинског одбора Српске напредне странке

Бобан Јанковић