Општински одбор Српске напредне странке уз свог председника Александра Вучића

Лажне патриоте имају само један политички програм, а то су претње упућене председнику Републике Србије Александру Вучићу. Своју немоћ и неспособност покушавају да сакрију позивајући се на линчовање и језиве претње. А све то раде како би се дочепали власти. Народ данас добро зна да препозна ко се бори за Србију и за њен опстанак. Општински одбор Српске напредне странке у Мионици безрезервно пружа подршку председнику Александру Вучићу и позива тужилаштво да реагује на монструозне претње. Грађани Србије су поново имали прилику да се увере какве су то лажне патриоте и да не желе ништа добро овој земљи. Желе само да је дестабилизују у моменту када нам је јединство потребно. Смета им развијена Србија. Сметају им нова радна места, обновљене школе, болнице. А највише их боли што их народ неће на власти. Народ је показао коме верује.

Општински одбор СНС у Мионици је уз свог председника Александра Вучића који се јуначки бори за нашу земља.

Живела Србија!