Мионица је уз Вучића

Општински одбор Српске напредне странке Мионица најоштрије осуђује бесрамне поступке опозиције који су једино засновани на мржњи према нашем председнику Републике Србије Александру Вучићу.
Питамо опозицију, уколико у међувремену нису постали неки нови покрет, навикли смо да се уједињују и растају на дневном нивоу.
Да ли је то једино што имате да понудите? Да ли су вам мржња и напади једино политичко средство? Да ли ваш политички програм почива на нападима на породицу, на оно најсветије. Чак сте и на то сте спремни. Постављамо још једно, важно питање, ко финансира пропагандни филм који промовише мржњу? Нико други него тајкуни који су се обогатили на рачун грађана Србије, када су им завлачили руке у џепове и отимали, затварали фабрике, уназадили Србију. Гле чуда, па нам ти исти сада причају како треба.
Поново смо се уверили да се у вашим мозговима само врте цифре, лажи, измишљотине, преваре, мржња. Политички програм немате. Имате само идеју да срушите човека који је вратио Србију у живот, и на том путу, не бирате средство ни циљ. Србију би да вратите у Ђиласеве, Мариникине, Јеремићеве канџе лоповлука.
Поручујемо вам да Србија неће стати и да ће наставити са развојем и напретком.
Српска напредна странка је достојанствена заједница чије деловање почива на развоју земље, грађењу путева, железница, обнови школа, болница.
Уз подршку председника Вучића борићемо се за бољи живот и цивилизовану државу.
Живела Србија!