Јанковић: Нећемо дозволити да опозиција поново пљачка грађане Србије

Политички талог који себе назива опозицијом би да настави да пљачка Србију и грађане. Све ове године покушавају да преко улице дођу на власт, јер преко избора не могу. Боли их што се Србија развија. Они би да је поново завију у црно и да се на рачун грађана поново обогате. Константо шаљу поруке мржње, а потом организују протесте „против насиља“.  Желе да сруше јаку Србију и све оно што је Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем градила све ове године. Али нећемо им дозволити.

Убрзо ће видети шта значи волети своју земљу и борити се за њу. Скупу „Србија наде“ присуствоваће већинска Србија, часна и поштена. Она Србија која жели да иде напред, а не Србија која пропагира говор мржње и позива на линч и откидање главе преседнику Александру Вучићу.

И зато ћемо у петак, 26. маја показати шта значи јединство. Позивам све грађане да присуствују највећем скупу у новијој историји Србије када ћемо показати како се брани држава од лешинара, страних плаћеника и оних који би поново да је завију у црно.

Бобан Јанковић,  председник Општинског одбора Српске напредне странке у Мионици