СНС освојио 71.44 одсто гласова на изборима у Мионици

Српска напредна странка однела је апсолутну победу на редовним локалним изборима у Мионици на којима је учествовало седам листа. За листу "Александар Вучић - за децу Мионице" гласало је 71.44 одсто грађана Мионице од више од 70 одсто бирача који су изашли на изборе.
Председник извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић је изнео да је у Мионици остварен бољи резултат него пре 4 године за 6.5 процентних поена као и да је остварено и више апсолутних гласова него на претходним локалним изборима.
Председник општине Мионица Бобан Јанковић захвалио се Мионичанима што су у великом броју изашли на изборе и што су још једном потврдили да имају огромно поверење у политику Александра Вучића и Српску напредну странку.
- Александар Вучић, Влада Србије и Српска напредна странка су стуб Србије, стуб успешне и богате Мионице. Грађани Мионице знају да само СНС има снагу да настави са политиком прогреса, политиком развоја. Да гради путеве, мостове, пруге. Отвара фабрике. Обезбеђује нова радна места. Гради бољу и сигурну будућност. И зато је победа листе "Александар Вучић - за децу Мионице" била убедљива, убедљивија него икад, А ми већ сутра настављамо да развијамо успешну и богату Мионицу - рекао је Јанковић.
Он је подсетио да Мионица само ове године, захваљујући подршци председника Србије Александра Вучића и Владе Србије, инвестира преко 1,5 милијарди динара у развој свих села, вароши Мионица и Бање Врујци.
- Асфалтирали смо више од 50 километара путева. Градимо више од 19 километара канализације и два пречистача отпадних вода. Реконструишемо школе, градимо Кућу Колубарске битке. Градимо нови парк уз реку Рибницу и реконструишемо парк у центру Мионице. Градимо нову индустријску зону, планирамо отварање нових фабрика и проширење постојећих. И то је само део пројеката које радимо. Пред нама су нови пројекти, и зато су Мионичани дали огромну подршку Српској напредној странци - рекао је Јанковић.