Председнику Вучићу из Мионице пуна подршка у очувању мира Србије

Општински одобор Српске напредне странке Мионица даје пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и његовој борби у решавању бројних проблема и изазова који су пред Србијом.

- Све што је данас наша држава, резултат је пожртвованости председника Вучића. Мионица се из дан у дан развија и на том путу имамо пуну подршку. И зато је од велике важности да председник Вучић остане на челу наше странке како бисмо наставили да градимо свако место у Србији. Да наставимо да градимо бољу будућност за све грађане. Да остваримо визије председника Вучића у којој је Србија економски снажна и да сачувамо мир – рекао је председник Општинског одбора Бобан Јанковић.

А чланови ОО Српске напредне странке у Мионици поручују да су уз свог председника који ради у најбољем интересу државе и да се не сме десити да председник Александар Вучић напусти чело странке која управо због његове пожртвованости и рада добија највећу подршку грађана.

- Предаја није опција. Многима смета јака Србија, а ми се нашом земљом дичимо и поносни смо на свог председника који постави своја леђа када нико други неће и који се бори за бољу будућност наше земље – поручују из ОО.