Саопштења

Политички бродоломници прогласили бојкот јер не могу да скупе потписе

Скупина политичких бродоломника, који су изгубили сваки оријентир, а који се представљају као Демократска странка, у покушају да још једном слажу и обману грађане прогласили су бојкот избора у Мионици. Истина и чињенице су потпуно другачији од гомиле неистина и небулоза које су издекламовали Срђан Миливојевић, осведочени и окорели корупционаш бившег режима, и Татјана Манојловић, која не види проблем у држању високе партијске функције и раду на јавном сервису. Не бојкотују они изборе, него њих бојкотују грађани. Одлуку о бојкоту нису донели у августу, када су расписани избори, него два дана пред истек законског рока, када су схватили да за месец дана нису могли да скупе 200 потписа подршке за предају листе, а до данас је у Мионици проглашено чак шест изборних листа. И сада лажима покушавају да сакрију своју срамоту. Они дезинформацијама и измишљеним бојкотом покушавају да сакрију чињеницу да им нико у Мионици не верује, нити ће им икад више веровати. Грађани Мионице се сећају како су у колубарском округу затваране фабрике, гашена радна места, пропадали путеви, школе, болнице.
О каквим се губитницима ради јасно говори чињеница да их је напустио и њихов дојучерашњи председник општинског одбора ДС, Милан Гавриловић Ћићован, који је са собом повукао добар део чланова, који су регистровали групу грађана, сматрајући да нема ничег горег него иза себе имати Демократску странку. Чак су и они свесни о каквој криминалној организацији се ради.
За разлику од политичких лешинара из бившег режима који безуспешно желе да се дочепају власти, како би могли да наставе да уништавају све што додирну, Српска напредна странка ужива огромно поверење грађана Мионице. Српска напредна странка је за само три сата прикупила два пута више потписа од потребног броја за подршку листе. Грађани Мионице знају да је глас за Српску напредну странку глас за нова радна места, за нове путеве, канализацију, пречистаче отпадних вода. Глас за боље школе, квалитетније вртиће, дечија игралишта, глас за веће плате. Грађани Мионице знају да је глас за Српску напредну странку глас за бољу будућност Мионице. За бољу будућност мионичке деце.